Wij Kopen Auto's

Gepubliceerd feb. 03, 22
6 min read

Imex Cars Sint Niklaas - imexcars.be

In België zijn er meer dan 8 miljoen personenvoertuigen. Er kunnen daarom vele redenen zijn waarom u uw auto zou willen verkopen. Misschien wilt u meer lichaamsbeweging en pakt u voortaan liever de fiets? Of is een tweede auto plotseling overbodig? Misschien zijn de kosten voor het rijden van een auto te hoog? Of hebt u een nieuwe auto gekocht en kon u uw oude auto niet inruilen? Bij maakt het niet uit wat de reden is voor de verkoop van uw auto - imex cars sint niklaas - Imex Cars .

Een van de meest bekende manieren om een auto te verkopen is door middel van het plaatsen van een advertentie op zoals Marktplaats, , of Autoscout24. be. Het nadeel is dat dit vaak veel tijd (en geld!) kost. Wij adviseren daarom om uw auto te verkopen aan een . De volgende soorten auto’s kunt u verkopen aan Optimum Auto:Voorbeelden van zijn onder andere: helpt u graag bij de verkoop van uw auto.

Auto Verkopen? De Beste Prijs Voor Uw Auto!

Onze inkoopservice is snel en eenvoudig. Waar wacht u nog op? De meeste mensen zijn in de veronderstelling dat particuliere verkoop van een auto meer opbrengt dan verkopen aan een autodealer. Toch is dit verschil maar heel gering. Zeker als u de kosten die bij het komen kijken, ervan aftrekt.

Zolang uw auto te koop staat, blijft u doorbetalen voor zaken als motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Ook de kosten voor het plaatsen van uw auto op verschillende marktplaatsen kunnen behoorlijk hoog zijn. Wanneer u uw auto verkoopt aan , scheelt dit enorm in de kosten en tijdsinvestering. Wij hebben ruime ervaringen in het en bieden altijd een serieus en vrijblijvend bod.

Auto Inkopen, Wij Helpen Je Verder

Ons bedrijf is op zoek naar alle soorten en merken, occasie voertuigen (lichte vrachtwagens, personenwagens , 4×4 , minibussen, vrachtwagens). opkoper auto . Wij werken zonder tussenpersonen en kopen in heel België de auto’s zelf in, daarom bieden wij een hogere marktwaarde ! Wij geven u direct geld voor uw voertuig (contant of via bankoverschrijving).

Ook inkoop bij schade, defecten of hoge kilometerstanden zonder keuring en garantie , jonge en oude voertuigen.

Wij Kopen Auto's In Ongeacht Het Merk En Bouwjaar

Imex cars

Address: Mispelstraat 73, 9100 Sint-Niklaas, België
Phone: +32484849515
Email: info@imexcars.be
Wij kopen auto's

Wij voerden online, op een formulier in met gegevens over onze auto, waarna wij online een taxatie toegestuurd kregen - auto verkopen voor export limburg . Zaterdag daarop zijn wij langs gegaan in deze garage in Temse, waar ze ons vertelden dat dit bedrag van 25 007 euro hun bod is, maar we nog enkele dagen moeten afwachten op een eventueel hoger bod.

Wij Kopen Auto's - Eerlijk, Direct En Zonder Gedoe  Wij Kopen Auto's - imexcars.be

We maakten deze week een afspraak met de garage om onze auto definitief te verkopen voor 25 007 euro, donderdag om 17 uur. export auto kopen - imexcars.be. Tijdens de middag kregen we telefoon dat de verkoop niet doorgaat wegens een stroompanne en verschoven werd naar vrijdag. Wij komen deze vrijdagmorgen toe in de garage, waarop de mensen die in deze garage werken meteen afkomen met verhaaltjes dat er iets verkeerd is gelopen en dat er geen bod is op onze wagen, maar dat ze nieuwe foto’s gingen nemen, een nieuwe testrit gingen maken en ons een nieuw bod gingen geven.

Export Auto Kopen

Waarna ze met verhalen komen dat de prijzen kunnen veranderen etc. Na terug telefonisch contact te hebben gehad met het hoofdbureau dat ons in diezelfde week minstens 3 keer telefonisch heeft gegarandeerd, dat 25 007 euro onze prijs is en dat ook het bedrag is dat op onze rekening zal staan trekken zij zich compleet terug en daar sta je dan.

Later deze week moeten wij onze nieuwe auto gaan halen, maar hebben wij wel ons geld nodig, geld dat op 4 dagen tijd 6000 euro minder is. Wij hopen via deze weg zoveel mogelijk mensen in te lichten, van hier niet op in te gaan en tweemaal na te denken, vooraleer ze in zee gaan met wanbedrijven zoals deze. Auto opkopers.

Ik Verkoop Mijn Auto Voor Export - imexcars.be

Imex Cars Sint Niklaas  Wij Kopen Auto's In Heel Nederland. Ontvang Een Bod In 24uur! - Imex Cars

Om nog maar een voorbeeld aan te halen dat dit geen eerlijke website is die mensen oplicht het volgende, Er zijn zo meerdere websites waarop je de prijs voor je auto kunt laten berekenen zoals nuautoverkopen. be ook dit hadden wij ingevuld, maar wij kwamen eerst op dezelfde prijs 25 007 euro. inruilwaarde auto berekenen opel - imexcars.be.

Wat toch een aanzienlijk verschil is, als je dit bod aanvaard en een afspraak maakt, kom je op exact hetzelfde adres terecht als wijkopenautos. be nadat wij hun daarmee geconfronteerd hebben deden ze alsof ze van niets wisten en zeiden ze dat dit fraude was. Ook toen wij daar stonden in de garage kwamen er zelfs medewerkers tegen ons zeggen dat dit systeem niet eerlijk is en er zo al vele klanten in de problemen hebben gezeten.

Uw Autoverkopen? Wij Kopen Uw Auto, Bedrijfswagen

de eenvoudigste weg om uw auto voor export te verkopen Waarom uw auto voor export verkopen aan een opkoper Een auto voor export verkopen wordt al heel snel een tijdrovende bedoening, denk aan bezichtigingen, funbieders, keuring voor verkoop, telefoontjes tijdens werkuren, advertenties plaatsen etc.. Kijk je hier tegen op? Als erkende opkoper van auto’s voor export met heel wat ervaring op de tellers weten we precies wat u auto voor export waard is.

Uw auto voor export die kopen we in de staat waarin het zich bevindt, zonder meer. Wij kopen de auto voor export zelf zonder tussenpersonen, de betaling regelen we onmiddelijk bij ophaling, in contanten of via de bankrekening. Kiezen voor SAM Auto’s, is kiezen voor een zorgeloze verkoop aan een hoge correcte prijs.

Wij Kopen Auto's In Ongeacht Het Merk En Bouwjaar - Imex Cars

Wanneer u verkoopt aan ons is een keuring voor verkoop niet verplicht. Wij kopen uw auto voor export met plezier over zonder keuring. Auto voor export verkopen met veel kilometers Het aantal kilometers is een belangrijke waardebepalende factor. Op de particuliere automarkt wordt u hier zeer snel op afgerekend. Als opkoper van auto’s voor export kijken we hier minder naar, wij kopen de auto’s voor export voor diverse doeleinden.

Auto verkopen voor export Uw auto voor export verkopen kan verschillende redenen hebben. Sommige merken en modellen doen het zeer goed in het buitenland. Anderzijds zijn bepaalde auto onderdelen zeer gewild in het buitenland. Het kan dus voordeliger zijn om uw auto te verkopen voor export (peugeot verkopen - Imex Cars ). Wij beschikken over een breed netwerk in het buitenland en bieden u de beste kans op een hoge correcte prijs.

Autowaarde Belgie

Nieuwsgierig of uw auto voor export in aanmerking komt? Contacteer ons vrijblijvend, wij vertellen het je meteen. Auto verkopen voor export met schade Een auto met schade dat schrikt heel wat mensen af. Dat hoeft zo niet te zijn. Wij kopen uw auto met schade met plezier over, zonder keuring, in de staat dat het zich bevindt.

Wij kopen auto’s voor export om diverse doeleinden en kijken verder dan de schade enkel. Wij komen uw auto voor export overigens gratis ophalen, dus ook wanneer de auto niet meer rijdt vormt dit geen enkel probleem. Opkoper auto’s voor export U twijfelt of uw wil verkopen aan een opkoper - opkoper audi - imexcars.be.

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In!Opkoper minibussen, mobilhomes en vrachtwagens voor export Wij zijn ook opkoper van bestelwagens, minibussen, bussen en vrachtwagens voor export. Ook voor deze type voertuigen voorzien we zeer interessante prijzen en een snelle afhandeling. Opkoper auto’s voor export hoogst mogelijke prijs Als opkoper van auto’s voor export weten we precies wat uw auto waard is, wij gissen niet.

Meer van Marktplaats auto

Navigation

Home

Latest Posts

Oz Velgen - Alle Prijzen Nu Vergelijken

Published Jul 01, 22
7 min read

Oz Racing - Racing Products

Published Jun 22, 22
7 min read